tiistai 17. marraskuuta 2009

Varsinais-Suomen NY-tapahtuma 2010 lähestyy

Messut järjestetään pe 22.1.2010 Kauppakeskus Forumissa Turussa

Messuille osallistumisesta tulee ilmoittaa 7.1.2010 mennessä. Kerrothan osallistumisestanne opelle niin hän hoitaa asian eteenpäin.

Ennen messuja NY-yritykset pääsevät esittelemään toimintaansa yritysesittelyn ja haastattelujen muodossa. Tämä tapahtuma on koululla 11.1.2010 klo 9-16.
Yritysesittely kestää n. 5 min ja toivottavasti paikalla on kuuntelemassa suuri yleisö. Haastattelut tehdään ns. suljettujen ovien takana.



Yritysesittely
Jokainen messuille osallistuva yritys suorittaa viiden minuutin yritysesittelyn, jonka aikana se voi kertoa toiminnastaan ja vakuuttaa tuomarit osaamisestaan. Yritysesittelyn tarkoituksena on vakuuttaa tuomaristo oman yritysidean laadusta ja mahdollisuuksista. Idealle on luonnollisesti eduksi, jos NY-yrityksellä on esittää konkreettisia tuloksia idean hyödyntämisestä tai valmiita sopimuksia yritysten kanssa.
Yritysesittelyssä voi käyttää apukeinona pientä rekvisiittaa, videotykkiä ja powerpoint –esitystä.
Esittelyt pidetään englanniksi.

Haastattelu
Liike-elämässä toimivat henkilöt haastattelevat jokaista NY-yritystä. Haastattelun aikana tuomareilla on mahdollisuus kysyä tarkempia kysymyksiä yrityksen toiminnasta, pyytää tarkennuksia yritysesittelyyn ja arvioida nuorten oppimista. Haastattelun kesto on n. 10 minuuttia ja haastattelut pidetään yritysesittelyjen yhteydessä.

jola

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti